Кола излетя от моста до Бизнеспарка и се приземи по таван
България 13.02.2018 10:54  |   Обновена: 13.02.2018 13:46
Румяна Попова София
3 коментара

Кола излетя от моста до Бизнеспарка в София на бул. „Александър Малинов” и се приземи по таван. Шофьорката е с опасност за живота.

Сигналът за катастрофата е получен около 10 ч. Водачката е извадена от автомобила и е откарана в болница.

Жената е с тежка черепно-мозъчна травма и незабавно е приведена за операция в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ „Св. Анна”, съобщиха от здравното заведение. Пострадалата е и с тежка открита фрактура на ръката и фрактура на таза.

Автомобилът е напълно смачкан.

Причините за катастрофата се изясняват. Не е ясно защо шофьорката е изгубила контрол над колата, която се е превъртяла няколко пъти, преди да се приземи.

Предположенията на местните хора са, че става дума за несъобразена скорост. Горе на шосето най-вероятно се е образувал т. нар. черен лед, колата е поднесла. Другият големи проблем според хората от района е, че участъкът изобщо не е обезопасен и няма мантинели.

 

3 коментара
  • 3 setfan333 преди 1 седмица Хора които разчитат мантинелите да ги държат на пътя, нямат място зад волана!!!
  • 2 solitude преди 1 седмица Другата причина е, че някои шофьори да родени за летци.
  • 1 TihomirNedkovTodorov преди 1 седмица Причината е, че няма мантинела, която би предотвратила случилото се. МВР ще кажат, че е несъобразена с пътните условия скорост. Пътното условие обаче е заледен пътен участък без мантинела.
utrack