Триумф за БГ Роналдо в ММА дебюта му
Спорт 13.01.2018 22:07  |   Обновена: 13.01.2018 23:25
0 коментара

Футболистът Даниел Златков започна с победа ММА кариерата си. БГ Роналдо, както е известен бившият играч на "Миньор" Перник, "Ботев" Пловдив и "Славия", спечели с технически нокаут двубоя си с телевизионния водещ Атанас Михайлов.

Битката бе част от Spartacus Fighting Championship/SFC 6 в зала "Арена Армеец".

Дуелът оправда очакванията за зрелище. В първия рунд Златков свали Михайлов на земата два пъти, но не успя да приключи срещата.

Във втория обаче Наско атакува много мощно и свали на земята БГ Роналдо, като му нанесе множество удари в главата. Все пак Златков успя да се спаси от хватката и се изправи, след което контраатакува и също свали съперника си на земята, нанасяйки тежки удари. Двамата дочакаха гонга за край на втората част, но реферите прецениха, че Наско не е в състояние да продължи битката и присъдиха победа за Дани.

Обрат! Атанас Михайлов все пак ще се бие с БГ РоналдоТелевизионният водещ е с вирусно заболяване, но се изправя срещу Даниел Златков

Михайлов се бе отказал от срещата поради болест и вчера съперникът на Златков бе сменен с актьора Ивайло Захариев. Днес обаче той се контузи и Михайлов се върна в програмата, след като се почувства по-добре и готов за двубоя.

0 коментара
utrack