Адвокат на Тръмп платил 130 хил. долара на порноактриса, за която се казва, че имала връзка с президента
Светът 14.02.2018 09:05  |   Обновена: 14.02.2018 09:08
САЩ
1 коментара

Личният адвокат на американския президент Доналд Тръмп – Майкъл Коен платил 130 хил. долара на порноактрисата Сторми Даниълс, за която се твърди, че е имала сексуална връзка с милиардера през 2006 г.

За плащането първи съобщиха от „Уолстрийт джърнъл” преди месец. Според тях Коен уредил плащането на Даниълс, за да не разкрива по време на предизборната кампания своята предполагаема сексуална среща с Тръмп. Според вестника тя се е състояла когато американският президент вече е бил женен за Мелания.

Пред в. „Ню Йорк Таймс” Коен поясни, че парите така и не му били възстановени.

Порноактриса скарала Мелания и Доналд Тръмп?Първата дама не замина за Давос след разкритията за аферата от 2006 г.

Според Коен изплащането на сумата било напълно законно и нямало нищо общо с предизборната кампания на Доналд Тръмп. Подобно изявление той е направил и пред Федералната избирателна комисия.

Адвокатът заяви, че парите не са нито дарение за предизборната кампания, нито пък са били отчетени като разход на кампанията.

1 коментара
  • 1 borissov_d преди 1 седмица Интересното е, че никъде не е публикувано самото "изявление" до Ню Йорк Таймс, освен орязани извадки, които са публикувани в самата статия на Ню Йорк Таймс. Второто интересно нещо е, че адвокатът е направил плащането на своя глава. И най-интересното е, че самата актриса отрича да е имало каквато и да била среща.
utrack